Με βαθιά αφοσίωση στις ανάγκες του παιδιού, το  Montessori Lab αποτελεί το μοναδικό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης, βασισμένο στις αρχές του Μοντεσσοριανού παιδαγωγικού συστήματος.

Ενας πλήρως εξοπλισμένος χώρος με το αυθεντικό υλικό Nienhuis Montessori, όπου παιδιά ηλικίας 2,5 έως 6 ετών αναπτύσσουν ειδικές ψυχοκοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες, που θα τους συντροφεύουν για μια ζωή. Συγκέντρωση, ειλικρινή αφοσίωση στον κάθε στόχο, αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα αποκτήσει το παιδί καθώς θα ανακαλύπτει τον θαυμαστό κόσμο της Μοντεσσοριανής αγωγής.

Σε έναν αρμονικό και πλήρως ανακαινισμένο χώρο, το Montessori Lab είναι έτοιμο να αγκαλιάσει παιδιά και γονείς! Μέσα απο το παιχνίδι, κάθε παιδί μπορεί να εισαχθεί ομαλά και διασκεδαστικά  στις βασικές έννοιες μαθηματικών, γλώσσας και ξένων γλωσσών, ενώ παράλληλα στόχο αποτελεί η δημιουργία ισορροπημένων, δυναμικών και ώριμων προσωπικοτήτων. Το Montessori Lab παρέχει ολιγομελή κλειστά τμήματα καθώς και ειδική συμβουλευτική για τους γονείς.

Η δημιουργός του Montessori Lab, Μαρία Τάσιου,  πτυχιούχος ΠΕ παιδαγωγός-Σύμβουλος ψυχικής υγείας, μετεκπαιδεύτηκε στο Μόναχο της Γερμανίας στην παιδαγωγική μέθοδο της Μοντεσσοριανής αγωγής λαμβάνοντας το πτυχίο Montessori Directress από τον επίσημο φορέα ΑΜΙ (Association Montessori International). Παράλληλα εργάστηκε σε διεθνή μοντεσσοριανά σχολεία του εξωτερικού διδάσκοντας στην αγγλική και την γερμανική γλώσσα. Με εμπειρία και όρεξη για δουλειά, επέστρεψε στην αγαπημένη της πόλη, με σκοπό να γνωρίσει τον μαγικό αυτό Μοντεσσοριανό κόσμο, στα παιδιά της Θεσσαλονίκης!

Επικοινωνήστε μαζί μας και επισκεφθείτε το Montessori Lab, για μία πρώτη δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε! Επικοινωνία

What the hand does, the mind remembers

Maria Montessori